Guineea Ecuatorială

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Guineea Ecuatorială

Proprietate de vânzare în Guineea Ecuatorială

 

Republica Guineea Ecuatorială este o țară din Africa Centrală. Este a doua dintre cele mai mici stări în ceea ce privește suprafața. Se învecinează cu Camerunul spre nord, cu Gabon spre est și spre sud și spre Golful Guineei spre vest.

Malabo este capitala sa și este situat pe coasta de nord a insulei Bioko

Acest lucru ar putea fi un moment bun pentru a căuta proprietăți de vânzare în Guineea Ecuatorială, dar nu trebuie să uităm că are o economie strâns legată de industria hidrocarburilor și a petrolului.

Cele mai bune orașe pentru a investi în proprietăți de vânzare în Guineea Ecuatorială sunt Malabo și Bata, care totuși au o dezvoltare dezordonată a unităților de locuit din cauza creșterii bruște a populației în ultimii ani. O altă problemă este infrastructurile, căile de comunicare, dar și eliminarea deșeurilor și a apelor uzate.

 

Guvernul a investit în ultimii ani în construirea a numeroase unități de locuit pentru a satisface nevoile populației, dar în prezent a blocat fondurile, atât de multe proiecte au fost dezvoltate de investitori străini, ceea ce a condus la crearea de proprietăți de vânzare în Ecuatorial Guinea lux și, mai presus de toate, pentru turiști.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB